Holland – Tjeckien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nederländerna är tillsammans med Italien och Belgien det laget som har övertygat allra mest nu under mästerskapet. Gemensamt, har lagen inte visat någon pardon mot motståndet och vunnit gruppen med nio poäng. Efter deras krampaktiga start mot Ukraina, så var varken Österrike eller Nordmakedonien ens nära, att göra mål på ett mycket stabilt holländskt defensiv. Många spelare har imponerat.

Tjeckien ska inte underskattas i den här turneringen och premiären mot Skottland imponerade mycket på mig, där jag tycker att man vinner mycket rättvist. Sedan krigade man till sig ett kryss mot Kroatien och tog sig på så sätt till det här slutspelet. Värsta tänkbara motstånd för Tjeckien kan jag tycka som nu ställs mot ett Nederländerna som flyger för dagen och som har täckning för att täcka defensivt.

Jag spelar på raka ettan till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Holland – Tjeckien
  • Spel: Holland (1)
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar