Belgien – Tjeckien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Belgien fortsätter att toppa världsrankingen, men lyckas sällan åstadkomma något i mästerskapen. Nu i somras förlorade hemmalaget mot Italien i kvartsfinalen, och de europeiska mästarna besegrade dem med 2-1. I VM krigar de givetvis om titeln med deras gyllene generation. I VM-kvalet har hemmalaget plockat ihop tio poäng på fyra spelade matcher, deras enda poängtapp var mot just tjeckerna.

Tjeckien nådde faktiskt lika långt som Belgien under sommarens EM. De tog sig vidare från gruppen och slog ut Nederländerna i åttondelen. De föll tillslut mot Danmark i kvartsfinalen med 1-2, men kan ändå vara väldigt nöjda med sin insats. I VM-kvalet kommer de troligen att tävla mot Wales om andraplatsen i gruppen bakom Belgien. De har hittills spelat in sju poäng på fyra matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ betsson.

  • Match: Belgien – Tjeckien
  • Spel: Belgien (1)
  • Odds: 1,50 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar