Kroatien – Spanien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Kroatien slutade på andraplatsen i gruppspelet, bakom England. Detta efter att ha börjat turneringen dåligt. Första matchen var mot England vilket motståndet vann med 1-0. Därefter har kroaterna kämpat till sig deras tagna poäng. Framförallt, då Tjeckien öppnade med att vinna mot Skottland. Sedemera fick man möta Tjeckien, vilket slutade med 1-1-resultat. Man gjorde slutligen en stark insats mot Tjeckien.

Spanien, ett av EM:s mest framgångsrika lag genom tiderna, stod för en fenomenal insats senast efter att man körde över Slovakien med 5-0. Det var en mycket nöjd huvudtränare, Enrique som pratade efter matchen. Detta till trots slutade de tvåa i gruppen efter att Sverige, vann sent mot Polen samma kväll. Kroatien är kapabla att göra det svårt för Spanien men jag tror ändå att Spanien blir för svåra här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,66 @ Unibet.

  • Match: Kroatien – Spanien
  • Spel: Spanien (2)
  • Odds: 1,66 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 28/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!