Italien – Spanien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Italien avancerade från gruppspelet utan bekymmer. Detta fixade italienarna, utan att ens släppa in mål i vinstmatcherna mot Turkiet, Schweiz och Wales. Sedermera i åttondelsfinalen, spelade Italien oavgjort mot Österrike. I förlängningen lyckades Italien vinna med 2-1. Dessförinnan hade Italien hållit nollan i 10 raka. Chiellini var tillbaka i kvartsfinalen och levererade. De vann med 2-1 mot Belgien.

Spanien har inte haft en lika lätt redan. Redan i gruppspelet hade Spanien bekymmer med avancemang. Sverige bjöd på hårt motstånd och klarade av att spela mållöst mot Spanien. Mot Polen blev det också oavgjort för Spaniens del, som behövde en seger, som laget lyckades ta mot Slovakien. Spanien tappade en 3-1-ledning till 3-3 mot Kroatien, men vann på övetid. I kvartsfinalen slog man Schweiz på straffar.

Jag spelar på att Italien avancerar vidare till 1,77 @ betsafe.

  • Match: Italien – Spanien
  • Spel: Italien avancerar
  • Odds: 1,77 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/7

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!