Norrköping – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping med förre AIK-tränaren Rikard Norling imponerar. Självklart ska Peking med sin spelartrupp hittas högre upp i tabellen, det kravet ställer typ alla. Förutom plumpen mot Varberg (1-2), har klubben förlorat på bortaplan mot Djurgården och spelat oavgjort mot Degefors. I enbart två matcher har laget gått mållöst. Ikväll bör hemmalaget slippa gå mållösa. Skåneklubben har inte nollat motståndet.

Malmö leder Allsvenskan men jagas av ett koppel av potentiella utmanare till vinnare av serien. Åtta lag finns inom räckhåll och då pratar vi om lag som Hammarby, Peking, AIK och Elfsborg. Alla poäng är då viktiga i årets upplaga av Allsvenskan. Malmö presenterar dessutom två nyförvärv. Niklas Moisander (kommer senast från tyska Werder Bremen. Malik Abubakari kommer från portugisiska Moreirense.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,58 @ betsson.

  • Match: Norrköping – Malmö
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,58 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 3/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar