Malmö – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Malmö kommer från cupseger i semifinalen mot Mjällby, där deras seger satt långt inne. Efter straffar, avancerade skåningarna till final, där blåvitt väntar längre fram under säsongen. Nu är siktet inställt på Allsvenskan och räkna med tufft motstånd ikväll. Malmös ytterbackar kommer få jobba hårt. Norrköping kommer med vapen som klassas som bäst i ligaspelet. Haksabanovic måste bevakas här.

Norrköping åker till Malmö för att möta storlaget. Denna bortamatchen är tuff och klassas som, kanske, den jobbigaste i ligan. De möter ett av seriens bästa lag och det kommer bli tufft. Gästerna har samtidigt börjat den allsvenska säsongen mycket lovande. Man kan absolut bjuda upp till motstånd mot ett taggat hemmalag. Jag klickar båda lagen gör mål här, då det finns goda offensiva kvalitéer i båda lagen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Norrköping
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!