Malmö – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö har nått nya nivåer sedan Uwe Rösler tog över rollen som ny huvudtränare. Malmö har hittat tillbaka till den vanliga standarden. Fem vinster och ett kryss (i en match som spelmässigt borde varit en markant seger) på sex matcher är självklart mycket imponerande. Eftersom att skåningarna kvalspelar till Champions League, är samtliga matcherna i Allsvenskan schemalagda under sommaren på lördagar.

Norrköping går mycket fint och har fortsatt på den fina inslagna vägen efter sommarens uppehåll. Nu är laget bara ett par poäng bakom serieledande AIK och kan haka på ordentligt med en eventuell vinst här. Samtidigt är det här en av säsongens tuffaste matcher och det är inte hela världen om laget torskar. Så länge de studsar tillbaka sen. Hemmalaget känns riktiga heta och jag tror på hemmaseger.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ expekt.

  • Match: Malmö – Norrköping
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,75 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 28/7

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar