Hammarby – Halmstad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby har lämnat frågetecken efter deras säsongsinledning, och södergänget återfinns som åtta, där hemmalaget även slutade förra säsongen. Med elva poäng på åtta omgångar, fick tränare Billborn kicken, trots att Bajen i hans sista match på tränarbänken vann deras första titel på 20 år, och Bajens första cuptitel i historian. Mot Kalmar, förstår man varför klubbledningen, valde tränarbytet.

Halmstad har varit en lurig motståndare hittills och har lyckats plocka några överraskande poäng under säsongsinledningen. De befinner sig i nuläget på elfteplats, två poäng bakom Hammarby och kommer alltså att segla förbi Bajen i tabellen vid eventuell vinst. Halmstad tillhör de lag som det inför säsongen diskuterades om i bottenstriden, men hittills har de sett ut att kunna ha lite högre ambitioner än så.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,00 @ betway.

  • Match: Hammarby – Halmstad
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,00 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 4/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar