IFK Göteborg – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg kommer efter uppehållet, med viss känsla av nystart. Roland Nilsson fick alltså sparken. Den sportsliga ledningen, hade säkerligen större förväntningar och den nygamle tränaren Mikael Stahre ska förbättra resultaten. Våren handlade annars mest om Marek Hamsik som nu lämnat samt Jakob Johansson har tvingats lägga av pga. hans skador. De förstärks istället av Oscar Wendt och Marcus Berg.

Elfsborg gjorde väl en okej vår. Ligger sjua inför den här omgången. För min del har de fortfarande inte hittat en ersättare till Jesper Karlsson, vilket märks då de är betydtligt trubbigare än i fjol. När dessutom mittfältaren med högst höjd (Simon Olsson) dras med skador, känns det. Har också sålt Okumu under sommaruppehållet, vilket blir ett defensivt avbräck över tid. Jag tycker IFE är ett hack sämre i år.

Jag spelar på IFK Göteborg +0 (Asian Handicap) till 1,83 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Elfsborg
  • Spel: IFK Göteborg +0 (AH)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar