IFK Göteborg – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

IFK Göteborg kommer efter uppehållet, med viss känsla av nystart. Roland Nilsson fick alltså sparken. Den sportsliga ledningen, hade säkerligen större förväntningar och den nygamle tränaren Mikael Stahre ska förbättra resultaten. Våren handlade annars mest om Marek Hamsik som nu lämnat samt Jakob Johansson har tvingats lägga av pga. hans skador. De förstärks istället av Oscar Wendt och Marcus Berg.

Elfsborg gjorde väl en okej vår. Ligger sjua inför den här omgången. För min del har de fortfarande inte hittat en ersättare till Jesper Karlsson, vilket märks då de är betydtligt trubbigare än i fjol. När dessutom mittfältaren med högst höjd (Simon Olsson) dras med skador, känns det. Har också sålt Okumu under sommaruppehållet, vilket blir ett defensivt avbräck över tid. Jag tycker IFE är ett hack sämre i år.

Jag spelar på IFK Göteborg +0 (Asian Handicap) till 1,83 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Elfsborg
  • Spel: IFK Göteborg +0 (AH)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/7