Elfsborg – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg hittas på femteplatsen i Allsvenskan. Boråsklubben behöver prestera efter lagets sämre trend, och 4-0-smällen i Mjällby senast, påverkade självklart spelarna. En vinst innebär att hemmalaget blandar sig i toppstriden igen. Guldstriden är nog körd. I hemmalaget är målvakten Tim Rönning avstängd efter sitt röda kort senast. Emellertid bör inte detta påverka laget något nämnvärt. Här är man favoriter.

IFK Göteborg lever i en annan verklighet och klubben behöver göra sitt yttersta för att verkligen undvika nedflyttning, eftersom man är djupt indragna i bottenstriden just nu. Formen pekar också mot att laget kommer att behöva slåss där resten av säsongen. Nu senast menade huvudtränaren Mikael Stahre på att man gjorde en ganska okej insats hemma mot Kalmar FF, men man förlorade trots allt med 2-0.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betway.

  • Match: Elfsborg – IFK Göteborg
  • Speltips: Elfsborg (1)
  • Odds: 1,75 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar