Elfsborg – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg har ännu inte förlorat en enda allsvensk match, dock kryssat fyra stycken. Hemmalaget hittas därmed i toppskiktet, bakom serieledande Norrköping. De har lyckats spurta ifrån något. Matchplanen och utförandet senast mot Malmö, där de vann på Borås Arena med 2-0, var snudd på exceptionell. Det blir bara bättre, när hemmalaget, följde upp skalpen mot skåningarna med oavgjort mot Norrköping.

IFK Göteborg målades inför säsongen upp som ett potentiellt utropstecken och kan i viss mån vara det. Enstaka prestationer har varit mycket fina, som den i cupkvarten och i 1-0-vinsten mot AIK näst senast. Det följdes upp av en 1-3-förlust, även om det spelmässigt fanns positiva tendenser, mot just briljanta Norrköping. På Borås Arenas konstgräs kan Elfsborg få ut betydligt mycket mer än kvällens gäster.

Jag spelar på raka ettan till 2,14 @ betsson.

  • Match: Elfsborg – IFK Göteborg
  • Spel: Elfsborg (1)
  • Odds: 2,14 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:45, 9/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar