IFK Malmö – Torn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Malmö har varit riktigt hemmastarka och är hittills obesegrat på gamla Stadion i Malmö. Malmö har överlag gjort en imponerande säsong som nykomlingar. Dess form i ligaspelet är dessutom bra. Malmö spelade 1-1-kryss, hemma mot Österlen, 2-0 hemma mot topplaget Oskarshamn, 2-1 mot Linköping och senast 2-2 hemma mot satsande Skövde. Laget är dessutom väldigt hemmastarka.

Torn har förlorat sex av sina åtta senaste matcher. Av dessa ett par riktiga käftsmällar, 1-4 mot Qviding, 1-4 mot Trollhättan, 1-5 mot Utsikten och 1-7 mot Lund i derbyt. Ja, det är inte direkt resultat som talar för något annat än en bottenstrid. Just nu ligger laget på 13:e plats med bara ett fåtal poängs marginal till Åtvidaberg och Assyriska IK nedanför. 38 insläppta mål på 14 omgångar är riktigt dåligt.

Jag spelar på raka ettan till 1,55 @ NordicBet.

  • Match: IFK Malmö – Torn
  • Spel: IFK Malmö (1)
  • Odds: 1,55 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar