Trollhättan – Vänersborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Trollhättan kommer till dagens match som favoriter. Hemmalaget har varit ruskigt bra i seriespelet nu under säsongen och återfinns på andraplats i tabellen. Endast Oskarshamn har presterat bättre hittills. Andraplatsen besitter hemmalaget, med 28 inspelade poäng på 14 ligamatcher, vilket är ett mycket bra facit. De har vunnit sex av deras åtta senaste ligamatcher. Ikväll förväntas ytterligare en viktig seger.

Vänersborg är nykomlingar i Division 1 Södra den här säsongen. Ifjol spelade klubben i Division 2 Norra Götaland, trots enkelserie lyckades Vänersborg vinna ligan och tog klivet uppåt. Väl i Division 1 har dess inledning varit fullt godkänd. Nykomlingen hittas på niondeplats efter 14 spelade ligamatcher. Dock tror jag att nykomlingen får det tufft ikväll. Man kommer till matchen med två raka förluster i bagaget.

Jag spelar på raka ettan till 1,44 @ bet365.

  • Match: Trollhättan – Vänersborg
  • Spel: Trollhättan (1)
  • Odds: 1,44 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 9/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar