Kalmar – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar var vårens utropstecken i Allsvenskan och här möter man årets besvikelse, Häcken. Som bekant har Henrik Rydström tagit över sitt hjärtas lag inför säsongen och starten på sejouren på östkusten blev som klubbens förhoppningar, med stor poängskörd, och väldigt starka prestationer rent spelmässigt. I omstarten spelade man oavgjort mot Varberg (1-1). Laget kommer nog fortsätta på ett offensivt sätt.

Häcken hade en riktigt svag vårsäsong som gjorde att guldkandidaten plötsligt låg som jumbo inför EM-uppehållet. Men under sommaren bytte man tränare och nu såg man direkt starkare ut i den allsvenska omstarten hemma mot AIK, där man tog tre poäng och stod för en mer solid laginsats än under våren. Plötsligt har man lämnat jumboplatsen bakom sig med förhoppningar om en bättre placering.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,95 @ bet365.

  • Match: Kalmar – Häcken
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar