Riga – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Riga är knappast ett motstånd som skrämmer skåningarna särskilt mycket. Malmö vann dess inledande kvalmatch lagen emellan med 1-0 på hemmaplan. Det var ett resultat som var i underkant, naturligtvis. Dagens gäster spelade ingen särskilt bra offensiv fotboll. Hemmalaget har fem raka hemmavinster i ligaspelet. Men det bör inte räcka särskilt långt när gästande Malmö kommer på besök.

Malmö kommer säkerligen ta kommandot i den här matchen också och faktum är att det snarare borde passa skåningarna bättre nu när man har en ledning att gå på. Riga måste leta sig framåt i banan på ett sätt som man verkligen inte gjorde i den första matchen och då kan Malmö hitta sår att utnyttja. Sirius provade på att spela sin egen fotboll i helgens allsvenska möte med Malmö och torskade med 4-0.

Jag spelar på Malmö -1,25 mål (Asian Handicap) till 1,78 @ Unibet.

  • Match: Riga – Malmö
  • Spel: Malmö -1,25 (AH)
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 13/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!