Falkenberg – J-Södra

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Falkenberg hade ambitionen, att avancera tillbaka till Allsvenskan denna säsongen, men hallänningarna har istället fått ändra målsättning. Med en tredjedel spelad av Superettan tampas de istället i botten av tabellen. Det är inte sällan svårt att lyckas i Superettan efter nedflyttning från Allsvenskan. Hans Eklund fick sparken, och FFF plockade istället in, sedan fyra ligamatcher tillbaka, Tobias Tuvesson.

J-Södra har sett allt bättre ut under Patrik Jildefalks ledning. Efter en tung start, avslutade J-Södra våren starkt med fyra segrar och ett kryss på de fem senaste matcherna. Det innebär att laget har 18 poäng på 11 matcher och därtill har de vittring på ett allsvenskt avancemang. Under uppehållet har man tappat Moustafa Zeidan, men man har också förstärkt med anfallaren Edin Hamidovic som återvänt.

Jag spelar på raka tvåan till 2,35 @ ComeOn.

  • Match: Falkenberg – J-Södra
  • Spel: J-Södra (2)
  • Odds: 2,35 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar