PSV – Galatasaray

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

PSV spelar säsongens första utmaning i Champions League. Nu väntar CL-kval mot Galatasaray och man startar dubbelmötet på hemmaplan. Idag gäller det att vinna mötet eftersom returmatchen spelar man i Istanbul. Bortamålsregeln är borttagen och därför krävs det enbart seger. De har gjort en fin försäsong, med resultat som övertygar. Deras effektivitet kommer också att behövas ikväll.

Galatasaray har en hemmaplan att längta till i det andra mötet av två. Det kommer såklart att spela roll. Trots att bortamålen inte är lika viktiga längre, så kommer man att vilja ha med ett bra resultat till andra mötet. Om det innefattar mål för turkarna återstår att se, men det behövs ett bra utgångsläge. Gästerna kommer säkerligen satsa på försvaret. Turkarna åker till Holland med endast två möten i ryggen.

Jag spelar på raka ettan till 1,53 @ NordicBet.

  • Match: PSV – Galatasaray
  • Spel: PSV (1)
  • Odds: 1,53 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 21/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!