Galatasaray – Antalyaspor

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Galatasaray är naturligtvis missnöjda med ligaprestationen denna säsongen. Flera toppklubbar har haft problem i säsongens ligaspel. Galatasaray slutade tvåa, förra säsongen, men har inte kommit upp i nivå. Fansen är kraftigt missnöjda med dess nuvarande tolfteplats och där ska man inte befinna sig. Det finns dock fortfarande tid för att rädda upp säsongen någorlunda, men guldstrid kan de alltså glömma.

Antalyaspor slutade i andra änden av tabellen förra säsongen, nämligen en 16:e plats med 44 inspelade poäng. Det var med små marginaler som laget klarade sig kvar i Süper Lig. I skrivande stund hittas laget fem poäng ovanför negativ nedflyttning. När man ställs mot Galatasaray på bortaplan gäller det att vara samlade i försvarsspelet för att rida ut den första vågen. Jag tror på en försiktig inledning från gästerna.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,41 @ betsson.

  • Match: Galatasaray – Antalyaspor
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,41 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 14:00, 25/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar