Helsingborg – Värnamo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg krigar om topplaceringar i Superettan, för att kunna göra återkomsten till Allsvenskan. HIF hör hemma i högstadivisionen och måste fortsätta vinna. Laget noteras för tre raka segrar och klubben har börjat hitta rätt. Andreas Granqvist har slutat, vilket självklart är ett minus för defensiven. Klubben besitter kompetens och de plockade en mycket övertygande bortavinst mot Västerås nu senast.

Värnamo besgerade Öster och det såg bra ut igen, efter fyra raka utan vinst innan dess. Nämnvärt är att Värnamo spelat väldigt fin fotboll under säsongen och mår bra. Nu har det gått tyngre innan uppehållet och trots att man vann derbyt mot Öster senast så har jag inte känslan av att man är på toppnivå igen. Man har tappat en del klass sedan innan uppehållet och där har förlusterna kommit.

Jag spelar på raka ettan till 2,16 @ Unibet.

  • Match: Helsingborg – Värnamo
  • Spel: Helsingborg (1)
  • Odds: 2,16 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar