Milsami Orhei – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Milsami Orhei spelar i den moldaviska högstaligan, Divizia Nationala. Laget slutade på tredjeplats förra säsongen, som gav dem chansen i Europa Conference-kvalet. I den första kvalrundan, lyckades Milsami Orhei, avancera vidare med resultatet 0-1 mot Sarajevo. Det blev tuffare i andra rundan mot Elfsborg. Svenskarna vann dess första batalj (4-0) och matchserien är egentligen avgjord.

Elfsborg går riktigt bra i Allsvenskan och står på fem obesegrade ligamatcher. Överspelet har suttit i tre av deras fyra senaste matcher och nu lär det bli ännu en målrik historia. Laget har inte nästa ligamatch förens den åttonde augusti vilket betyder att de kan ställa upp med ett relativt bra lag under torsdagen. Milsami Orhei kommer lämna ytor bakom sig och Elfsborg har ett väldigt fint omställningsspel.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,42 @ betsson.

  • Match: Milsami Orhei – Elfsborg
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,42 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar