Rangers – Livingston

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Rangers mäktade med en oerhört stark säsong. Legenden Steven Gerrard har tagit Rangers tillbaka till den absoluta toppen igen och ifjol krossade laget allt motstånd i ligaspelet. Rangers vann titeln, med 20 poäng till andraplacerade Celtic. Troligtvis står guldstriden mellan dessa två lagen i den här säsongen också. Under lördagen gästas Rangers av Livingston i ligapremiären. Rangers är storfavoriter.

Livingston ställs mot det tuffaste motståndet som finns i premiären, nämligen mästarna Rangers. Detta ska bli oerhört spännande att följa Premiership den här säsongen med tanke på att guldstriden hettats upp mellan Celtic och Rangers. För gästerna Livingston handlar det om att försöka nå topp fem och ett eventuellt kvalspel ute i Europa. Gästerna har haft det tufft mot storklubben Rangers.

Jag spelar på att Rangers håller nollan till 1,57 @ bet365.

  • Match: Rangers – Livingston
  • Spel: Rangers håller nollan
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 14:30, 31/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!