Villarreal – Rangers

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villarreal har faktiskt en ganska tung form för tillfället och har sett darriga ut under säsongsinledningen med endast två mål på fyra ligamatcher och totalt fyra pinnar. En missräkning med den offensiva spets som hemmalaget besitter. Återstår att se om klubben kommer ställa upp bästa möjliga startelva ikväll. Spanjorerna kommer också, oundvikligen vara stora favoriter. Finns emellertid flertal brister.

Rangers är defensivt starka och försöker troligen med samma fotboll här. Hemma i Skottland går laget lite upp och ner, men är svårbedömda då kvalitén på ligan som bekant inte är den bästa i Europa direkt. Villarreals Santiago Caseres och Bruno Soriano är skadade och de får klara sig utan Jaume Costa. Hos Rangers missar Gareth McAuley, Ryan Jack, Jamir Murphy, Alfredo Morelos och Jon Flanagan matchen.

Jag spelar på under 2,5 mål till 2,00 @ William Hill.

  • Match: Villarreal – Rangers
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:55, 20/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar