Bournemouth – West Brom

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Bournemouth gästas av West Bromwich i ligapremiären. Inför denna ligasäsongen, har experter tippat att dessa att dessa två lagen kommer slåss i toppen och om en uppflyttning till Premier League. Något spännande och intressant inför detta möte är att lagen har nya tränare. Bournemouths har förre detta Fulham-tränaren Scott Parker som besitter tränarposten. Klubben besegrade MK Dons med 5-0 senast.

West Bromwich har signat Mowatt, Reach och Clarke inför säsongen. Tuffare att lagets nyckelspelare Matheus Pereira lämnar förmodligen klubben i sommar, en spelare som var en av ljusglimtarna i deras annars mörka säsong i PL. Nu får West Brom en behövlig nystart i Championship. De stod för ett starkt resultat i genrepet. West Brom besegrade Birmingham med 0-4 och självförtroendet är bra.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,86 @ ComeOn.

  • Match: Bournemouth – West Brom
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,86 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/8

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!