Halmstad – Malmö

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Halmstad är svårslagna på Örjans Vall, med resultatraden, 1-5-0 efter sex matcher. Hemmalaget visar emellertid, att hallänningarna har svårt att vinna matcher, men att man är otroligt starka på västkusten. Ikväll kommer dock Sveriges hetaste och bästa lag på besök, nämligen Malmö, som har otroligt med kvalitet. Om Halmstad är svårbesegrade, håller Malmö annan nivå. Malmö imponerar helt klart.

Malmö ställer om siktet på Sverige och Allsvenskan igen efter att ha övertygat mot de skotska mästarna Rangers senast. Det blev seger 2-1 och det är såklart ett rejält erkännande att de har en enorm kvalitet. Malmö känns alldeles för starka just nu för att åka på ett bottennapp här. Man har visat att man klarar av att ha fokus på två håll samtidigt och jag tror att man lyckas igen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ bet365.

  • Match: Halmstad – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 17:30, 7/8