Malmö – Halmstad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Malmö har dominerat svensk fotboll senaste åren och skördat enorma framgångar både i Allsvenskan, men dessutom i Europa där Malmö spelat både Europa League och Champions League. Skånelaget har nu enbart en konkurrent kvar gällande SM-guldet, AIK. Denna omgång blir såklart väldigt spännande. Känslan är att MFF, inte viker sig i dagens match och hemmalaget säkrar SM-guldet.

Halmstad åker nedåt i landet för att avsluta den allsvenska säsongen. Halmstad har under året varit ett lag som gått upp och ner. Det har kommit matcher där man övertygat rejält och kunnat slå topplag, men också enorma dippar där man inte alls kommit upp i nivå. Därav är man inblandade i bottenstriden. HBK stod upp mot Malmö tidigare under säsongen när lagen spelade mållöst på Örjans Vall.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,61 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Halmstad
  • Speltips: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,61 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 15:00, 4/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!