Chelsea – Villarreal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea förbereder inför säsongsstarten. Dagens möte, blir genrepet inför Premier League-starten som börjar i helgen. Laget kommer till denna matchen, med en lite ovanlig startelva, förmodligen. Dem har spelare som gick långt i EM, Copa America och andra mästerskap, och därför har de spelarna fått några dagar längre vila. CL-mästarna, ställer troligtvis upp samma startelva som i tidigare matcher.

Villarreal vann Europa League ifjol och återigen var det Unai Emery som fick lyfta titeln. Managern som var så lyckad i Sevilla, där klubben ställde sig överst över vilka klubbar som vunnit titeln flest gånger. Jag skulle säga att gästerna är väldigt bra, men inget Champions League-lag ännu. Nu skall man ge sig in i den turneringen, då man blev automatiskt förflyttade dit i och med titeln i Europa League.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ bet365.

  • Match: Chelsea – Villarreal
  • Spel: Chelsea (1)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 11/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar