Schalke – Erzgebirge Aue

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Schalke 04 blev överkörda i seriepremiären mot starka Hamburg. Dem besegrades med 1-3 och många undrade hur Schalke hanterade nedflyttning. Laget bevisade i andra omgången, dess styrka och vann mot Holstein Kiel (3-0). Schalke behöver en bra inledning på säsongen, samt bryta deras negativa trend från ifjol. Hemmalaget har produceras sju mål i Schalkes senaste två matcher och självförtroende finns.

Erzgebirge Aue är en allt mer okänd klubb jämfört med anrika Schalke. Laget har främst hållit till i den tyska andraligan, den nuvarande säsongen är deras sjätte raka i Bundesliga 2. Klubben brukar hålla till på nedre halvan av tabellen och ifjol var inget undantag. De slutade på tolfteplats förra säsongen, men säkrade iallafall kontraktet med en god marginal. Denna säsong har inletts med två raka kryss.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ betsafe.

  • Match: Schalke – Erzgebirge Aue
  • Spel: Schalke (1)
  • Odds: 1,60 @ betsafe
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:30, 13/8

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!