Sevilla – Rayo Vallecano

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sevilla imponerade knappast under säsongsinledningen. Efter tio omgångar, fanns hemmalaget ungefär i mitten av tabellen. Sedan kom laget igång och vilken säsong de gjorde. Julien Lopetegui, ska även vara nöjd med säsongen Sevilla gjorde senast och det ska bli ruskigt intressant att följa laget. Sevilla slutade på fjärdeplaceringen i ligan. Samtidigt åkte laget ur Champions League i åttondelsfinal mot Dortmund.

Rayo Vallecano lyckades knipa en sjätteplats i Segunda, vilket var tillräckligt för att få vara med och slåss om en plats i det spanska finrummet. Efter play-off kunde laget göra återkomst i La Liga och nu gör man sig redo för premiär mot Sevilla. Klubbens mål den här säsongen blir att överleva i högstadivisionen för att sedan kunna etablera sig som ett La Liga-lag framöver, men på förhand känns det tufft att nå.

Jag spelar på Sevilla -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,75 @ bet365.

  • Match: Sevilla – Rayo Vallecano
  • Spel: Sevilla -1,0 (AH)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 22:15, 15/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar