Rayo Vallecano – Eibar

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rayo Vallecano återfinns på nästjumboplatsen, på marginellt bättre målskillnad än Huesca i botten av Primera Division. Varningssignalerna kan också redan nu höjas. Åtta förluster på 13 matcher imponerar inte direkt. Matcherna blir med andra ord redan nu av större och större betydelse. Situationen är så pass tuff, att den börjar bli desperat. Förlusten senast mot Villarreal gjorde inte situationen något bättre.

Eibar är desto mer väloljat och formstarkt. Gästerna har fortfarande visst häng på Europaplatserna från deras position i mittenskiktet, ett fortfarande tätt sådant, i tabellen och har vunnit två samt kryssat en av deras tre senaste matcher. Däri hittas framförallt en 3-0-kross av Real Madrid, faktiskt nu senast. Något som kan tala emot Eibar är deras bortafacit, men det är knappast så att man höjer på ögonbrynen.

Jag spelar på Eibar +0 mål (Asian Handicap) till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Rayo Vallecano – Eibar
  • Speltips: Eibar +0 (AH)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 30/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar