Roma – Fiorentina

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Roma gästade Trabzonspor i Uefa Europa Conference League kvalet (1-2-vinst). Väl medveten om att det väntar en retur på torsdag, kommer troligtvis José Mourinho, matcha en konkurrenskraftig elva söndag kväll. I Trabzonspormatchen spelade ett nyförvärv, som utlovat. Nämligen anfallaren Shomurodov som gjorde mål för dem. I övrigt så spelade de en match, där laget spelade tryggt.

Fiorentina har knutit till sig Nicolás González inför säsongen. Argentinaren kommer från spel i Stuttgart, jagad av flera andra klubbar. 22 mål på ca 70 matcher blev det i Bundesliga. Många minns traditionen av Argentinska målskyttar i bland annat Gabriel Batistuta som gjorde över 160 mål i Fiorentina under 90-talet. Bland unga spelare finns också Dusan Vlahovic, kryddor är bland annat José Callejón.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,71 @ ComeOn.

  • Match: Roma – Fiorentina
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,71 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 22/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar