Ludogorets – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ludogorets var naturligtvis inte nöjda med 2-0-förlusten senast. Effekten blev dock att hemmalaget nu istället, vann helgens ligamatch med 5-0. Såklart otroligt viktigt för hemmalaget efter förlusten mot MFF, men frågan är hur starka Ludogorets blir i returen mot Malmö ikväll. Bortaplan blir säkerligen tuffare för skåningarna. Dock kommer troligen gästerna slippa gå mållösa i returmatchen.

Malmö är det bästa laget i Sverige under nuvarande tidsperiod och det lär fortsätta så. Avancemang till Champions League-gruppspel innebär mer pengar och nya pengar att satsa framåt med. Ikväll väntar dubbelmötets andra match mot Ludogorets. Den här gången spelar man i Bulgarien, i en match som lär betydligt tuffare än den på hemmaplan, men frågan är om inte MFF är svårslagna deluxe just nu.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,50 @ bet365.

  • Match: Ludogorets – Malmö
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 24/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar