Milan – Cagliari

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Milan kommer troligen fortsätta på den inslagna vägen ifrån seriepremiären. Laget gjorde en godkänd insats i premiären och besegrade Sampdoria med 0-1. Klubben gjorde ingen sprakande insats, men i en premiärmatch gjorde man jobbet. Brahim Díaz var lagets bästa spelare i matchen. Naturligtvis har Milan ambitioner, att slåss om Serie A-pokalen under säsongen. Här gäller endast seger.

Cagliari spelade en väldigt sevärd match i premiären mot Spezia och lyckades vända ett 0-2 underläge till 2-2. Det var en match där båda lagen ville framåt där defensiven inte var i största fokus. Cagliari har haft det väldigt tufft borta mot Milan. När de åker till Milano på söndagen har man inte lyckats slå Milan borta på hela 18 matcher. Milan har dessutom slagit Cagliari i fyra av de senaste fem mötena.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ betsafe.

  • Match: Milan – Cagliari
  • Spel: Milan (1)
  • Odds: 1,50 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 29/8

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar