Zaragoza – Cartagena

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Zaragoza inledde nuvarande säsong med ett kryss hemma mot nykomlingen Ibiza. Förra helgen gästade hemmalaget Valladolid och förlorade med 2-0. Zaragoza har alltså blivit mållösa, men hemmalaget har åtminstone en poäng mer än Cartagena som torskar båda sina två inledande matcher. I premiären föll de med 3-1 hemma mot Almeria och senast förlorade klubben borta mot Huesca (2-0).

Cartagena är en klubb som rent generellt är målsnåla och i denna matchen är det framförallt Zaragozas historik samt förra säsongens möten som talat för att det här kommer bli en tillknäppt tillställning. Båda lagen kommer från en säsong där man varit pressade och framförallt prioriterat det defensiva. Där är man stabila men det saknas spets framåt. Det mesta pekar mot att det här kommer bli en målsnålt.

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 1,68 @ betsson.

  • Match: Zaragoza – Cartagena
  • Spel: BLGM – Nej
  • Odds: 1,68 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 29/8

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!