Zaragoza – Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Zaragoza hade en liten tveksam inledning på säsongen men hade sedan sju matcher på raken utan förlust, där man plockade hela fem segrar. Men det har gått tungt på slutet och man kommer in till den här matchen med två raka förluster i ryggen. Man var hårt betrodda näst senast när Teneriffa gästade La Romareda, men man släppte tre bollar förbi sig och det blev en 2-3 förlust till slut. Man öste på ordentligt framåt i den matchen och det lär nog inte bli ändring på det när det förväntas storpublik i afton. Kikar vi då till offensiven så har man ett mycket bra lag, bland annat med Borja Baston som ligger med i toppen av segundans skytteliga med sina nio fullträffar. En mycket bra spelare i luftrummet och faktiskt även ganska kvick trots sin längd. Vi ska även nämna Eldin Hadžić som man hämtat från Hercules till den här säsongen. Bosniern står noterad för två mål i sin nya klubb och det kommer garanterat komma fler framöver. Vänder vi på steken och kikar defensivt så har jag sett några galna matcher med Zaragoza där man tappat det totalt i de bakre leden. Speciellt hemma på La Romareda brukar man kliva på ordentligt framåt och det kan vara rena självmordet mot ett kontringsskickligt Betis. Hos hemmalaget har man inga större bekymmer där vänsterback Fernandez får spela efter att förbundet hävt hans röda kort senast.

Real Betis var favoriter till att plocka hem segundan innan säsongen och man har väl inte direkt övertygat hittills. Men man har plockat 20 poäng trots allt och det är bara sex poäng upp till Las Palmas i toppen av tabellen. Det tar tid att anpassa sig som nykomlingar och jag tycker att de grönvita visat lite tveksam inställning vissa matcher. Lagets styrkor ligger helt klart i det offensiva spelet där Ruben Castrodunkat in 10 mål på lagets 12 matcher, vilket placerar honom i topp av skytteligan. Andra anfallare har väl kanske inte presterat på topp hittills, men det finns gott om potential i det här laget. Både Molina ochCejudo tycker jag är spelare som håller i La Liga och sedan har även Betis många offensiva talanger i truppen som är hyperintressanta. Men precis som hos Zaragoza så är jag inte imponerad av den defensiv som de grönvita arbetar med. Man har haft stora bekymmer i många matcher och jag tycker inte mittbacksparet Bruno/Figueras håller på den här nivån ens. Nu har man även ett hårt avbräck när defensiva mittfältaren N’Diaye är på landslagsuppdrag. Lolo Reyes går förmodligen in och ersätter på den positionen och det är en klar försvagning för det defensiva. Förutom N’Diaye så stryker vi även Álex och Ceballos.

Mycket folk förväntas komma till La Romareda i afton och det tror jag pumpar upp hemmalaget till att spela otroligt offensivt här. Man kan helt klart skada Betis med den offensiven, men samtidigt kommer man få se upp när spelet vänder. Över 2,5 mål i matchen känns som ett mycket bra spel och vi sätter en större insats på detta.

  • Match: Zaragoza – Betis
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Insats: 7,5/10 units
  • Spelstopp: 20:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar