Sabadell – Zaragoza

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Intressant match i segundan denna söndag där Sabadell tar emot Zaragoza.

Sabadell har haft en strulig säsong hittills och parkerar i botten av tabellen på 20 inspelade poäng. Med fem pinnar upp till säker mark måste laget börja vinna nu och även fast Zaragoza har fin form så är det inte alls någon omöjlighet. Sabadell har nyligen gjort förändringar på tränarposten och det vet vi alla att det kan ge en effekt. Sabadell har ändå plockat 15 av sina 20 poäng på hemmaplan och det är sällan man går mållösa härifrån. Kikar vi på de fem senaste hemmamatcherna så har fyra av dessa klivit över 2,5 mål. Endast mot bottenkollegan Recreativo (1-0) blev det målsnålt och det är ingen större skräll.

Zaragoza har knallform för dagen och har klättrat upp på en 6:e plats i tabellen vilket innebär playoff. Fyra raka vinster har laget i ryggen och det är vinster där man dessutom hållit nollan. Men jag tycker inte Zaragoza har något större försvarsspel och i senaste vinsten mot Osasuna, på en bedrövligt dålig gräsmatta, så hade man en del tur. Osasuna styrde stora delar av matchen och borde även haft en straff i slutskedet av matchen. Men kikar vi offensivt hos Zaragoza så är det ett mycket intressant lag med spelare som Pedro (15/5), Eldin (16/6) och inte minst Borja Baston (23/15). Det är en mycket farlig anfallstrio som kommer trivas om Sabadell bjuder på ytor idag.

Det brukar svänga rejält när Zaragoza spelar fotboll och idag möter man ett desperat Sabadell som kommer jaga tre poäng. Det borde öppna upp den här matchen och då tycker jag vi borde få se en del mål. Testar därför en högre insats på över 2,5 mål i matchen!

  • Match: Sabadell – Zaragoza
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.96 @ Unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 17:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar