Zaragoza – Gijon

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Zaragoza, en av de klassiska spanska klubbarna, härjar runt i nedre tabellhalvan av Segundan. ”Maños” säsong är en sådan supportrar gärna glömmer. Fjortondeplats i tabellen och därmed sex poäng till nedflyttningsplats. Uppenbarligen är dess fans inte nöjda med det i Zaragoza-land. Senast laget spelade på hemmaplan, förlorade man i 84:e minuten. Dess revansch kom nu mot Extremadura, 0-3.

Gijon har inte vunnit på hela fyra matcher och behöver en vinst i kvällens möte. Man ska inte räkna bort ett eventuellt uppflyttningskval, men med sju poäng upp till Cadiz på sjätteplats kan man nog avskriva den möjligheten redan nu. Gijon måste studsa tillbaka och ur ett historiskt perspektiv är mötena med Zaragoza ständigt jämna. Totalt har gästerna vunnit majoriteten av mötena, 35 gånger.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,75 @ bet365.

  • Match: Zaragoza – Gijon
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar