Sverige – Spanien

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sverige på hemmaplan kontra bortplan är i kvalsammanhang helt olika saker. Dem kan därmed, ställa till problem för motståndarna på hemmaplan. I Nations League senast, utmanade Sverige bland annat Portugal och Frankrike inför hemmafansen. I Nations league besegrades dessutom Kroatien, som är en nation, som håller hög klass. Senast Sverige mötte Spanien på Friends arena gjorde de mål.

Spanien gick till sist till semifinal i EM efter en krånglig väg fram. Defensiven ställde en del frågetecken. Det blev nolla mot Sverige och Slovakien förvisso, men Sverige var inte ofarliga trots nedtryckningen i den matchen. Sedan tillät man Kroatien göra tre mål och mot Schweiz och Italien blev det insläppta mål utan att defensiven imponerade. På bortaplan har man också haft förtvivlat svårt att hålla nollan.

Jag spelar på Sverige över 0,5 mål till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Sverige – Spanien
  • Spel: Sverige Ö 0,5 mål
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar