Sverige – Grekland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverige gästas av Grekland under tisdagskvällen. VM-kvalet går mot slutskedet, och Sverige kan möjligen eliminera Greklands chanser till VM-spel. Sverige hade skaffat ett gyllene utgångsläge efter lagets seger mot Spanien. Nederlag kom i bortamötet mot Grekland, där svenskarna förlorade med 2-1. Därmed gav man Grekland ännu en chans. Formen ser dock positiv ut efter segern mot Kosovo med 3-0.

Grekland åker till Friends Arena med positiva tongångar. Två raka segrar har lett till att Grekland är med och utmanar om en VM-biljett. Det ska även sägas att Grekland är fortsatt obesegrade i VM-kvalet. När Grekland tar sig an Sverige finns det därför en tro på att VM är möjligt. Förutsättningarna inför matchen är relativt simpla, Grekland behöver tre poäng för att deras VM-hopp fortsatt ska leva.

Jag spelar på raka ettan till 1,86 @ ComeOn.

  • Match: Sverige – Grekland
  • Speltips: Sverige (1)
  • Odds: 1,86 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/10

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar