Georgien – Grekland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Georgien har bara inkasserat en poäng och någon realistisk chans, att avancera till världsmästerskapet finns såklart inte. Samtidigt har hemmalaget gjort det bra mot Sverige, Grekland och Spanien. Georgien förlorade med bara uddamålet mot både svenskarna och Spanien och mot Grekland tog man alltså poäng på bortaplan. Vid den senaste samlingen förlorade landet mot Spanien med 4-0.

Grekland å andra sidan kommer med vind i seglen efter en stark insats mot Sverige senast och man lär vara rejält fokuserade på att se till att vinna mot Georgien denna gången. Sverige var inte bra i matchen, men Johannes van’t Ships Grekland har kvaliteter och här fick de utdelning på deras mer framåtlutade spelsätt. Man vann den matchen rättvist och matchen mot Georgien bör man vinna.

Jag spelar på Grekland Draw No Bet till 1,58 @ betsson.

  • Match: Georgien – Grekland
  • Speltips: Grekland DnB
  • Odds: 1,58 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 18:00, 9/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar