Nigeria – Liberia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Nigeria har inte spelat några tävlingsmatcher sedan mars. Nigerianerna besegrade Benin och Lesotho i kvalet till Afrikanska Mästerskapen. I dessa matcher, höll laget faktiskt nollan på ett imponerande sätt. I mina ögon är Nigeria ett väsentligt bättre lag än gästerna. Bonke Innocent är uttagen, och lämnar Malmö för kvalspelet med nigerianska landslaget. Nigeria är naturligtvis välförtjänta favoriter här.

Liberia å sin sida har inte spelat tävlingsmatcher på två år och är generellt sett ett sargat landslag, som jag ser som gruppens slagpåse här i detta VM-kvalet. I övrigt består den här gruppen av Kap Verde och Centralafrikanska Republiken, varpå Nigeria har goda chanser att gå vidare till nästa steg i VM-kvalet. Det spelas intensivt med matcher fram till november månad, då dessa båda lag avslutar gruppspelet.

Jag spelar på att Nigeria vinner och håller nollan till 1,66 @ bet365.

  • Match: Nigeria – Liberia
  • Spel: Nigeria + håller nollan
  • Odds: 1,66 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:00, 3/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!