Lettland – Norge

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Lettland vann senaste matchen i gruppspelet under veckan med 3-1 mot Gibraltar. Segern var viktigt för Lettland som inkasserade andra vinsten på dess fem senaste matcher. Landet har producerat mål, men framförallt, visat brister i försvarsspelet. Lettland har släppt in mål i deras senaste sju matcher, vilket Norge har skicklighet för att utnyttja. Under veckan kryssande norrmännen mot Nederländerna.

Norge går för att vinna gruppen och har alla möjligheter för det med kvaliteten man visat upp. Norges stora stjärna Erling Haaland har visat god form och gjort två mål i Norges tre senaste matcher. Lettland kommer behöva se upp för Haaland som är Norges nyckelspelare. Överlag är Norge ett betydlig bättre lag än Lettland och ska vinna denna matchen. Jag bygger det på Lettlands bristande försvarspel.

Jag spelar på raka tvåan till 1,29 @ bethard.

  • Match: Lettland – Norge
  • Spel: Norge (2)
  • Odds: 1,29 @ Unibet
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 20:45, 4/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!