Holland – Norge

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Holland har övertaget inför avgörande matchen mot Norge. Holland leder gruppen med två poäng före dagens motstånd. Man har alla möjligheter att ta direktplatsen och vilket laget förmodligen lyckas med. Holländarna ställer upp en stark startelva. Det underlättar samtidigt för defensiven, att Norge saknar sin storstjärna Haaland. Det blir naturligtvis stor skillnad med och utan honom.

Norge saknar Erling Braut Haaland här och det är något som blir avgörande för gästernas del. De ligger på tredjeplats i gruppen, något som man är väldigt missnöjda med då Norge kastade bort VM-platsen senast mot Lettland. En seger där och förutsättningarna hade varit helt andra. Nu kanske man inte når playoff ens. Norge saknar sin spets och det kommer bli straffbart, speciellt mot Holland.

Jag spelar på raka ettan till 1,48 @ Unibet.

  • Match: Holland – Norge
  • Speltips: Holland (1)
  • Odds: 1,48 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar