Sundsvall – Örgryte

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sundsvall återfinns på sjätteplats i Superettan. Norrlänningarna har resultatraden, 6-2-1 på hemmaplan denna säsongen, och tillhör de bästa hemmalagen. Klubben är alltid svårspelade uppe i Sundsvall. Som väntat hittas hemmalaget i toppen vad gäller gjorda mål. Hallenius och Engblom kunde spela allsvensk fotboll. De är dock inte tillräckligt täta bakåt för att tillhöra de bästa lagen i ligaspelet.

Örgryte hittas på översta, negativa kvalplatsen. Mycket tung match för ÖIS senast när de tappade 2-0 till 2-2 hemma mot Norrby sista 15 minuterna. De hade behövt en trea där för att få lite distans neråt, nu är man verkligen indragna i bottenstriden. Arvid Brorsson drog på sig ett gult kort och är avstängd. Sedan tidigare saknas Ackermann pga. skada och med ett par avbräck är inte truppen så bred.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ NordicBet.

  • Match: Sundsvall – Örgryte
  • Spel: Sundsvall (1)
  • Odds: 1,85 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar