Polen – England

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Polen kommer få kämpa under onsdagskvällen. Polackerna ska nämligen gästas av gruppettan England, hemma i Warszawa. Dessa nationer har drabbats samman en gång tidigare i VM-kvalet. Engelsmännen vann då med 2-1. Polen vill naturligtvis ha revansch, och ett hopp om ökat avstånd till tredjeplacerade Albanien. De återfinns som tvåa i gruppen med tio inspelade poäng hittills.

England är en fotbollsnation som producerar talanger just nu. Deras landslagstrupp ser också lovande ut med massvis med unga spelare som redan tagit för sig i tidig ålder. I sommarens Europa-mästerskap visade England vilka kvaliteter de besitter när de lyckades ta sig hela vägen till finalen. Tyvärr slutade mästerskapet i en besvikelse för deras del, när de snöpligt nog föll på straffar mot Italien.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ betsson.

  • Match: Polen – England
  • Spel: England (2)
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/9

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!