Rungsted – Klagenfurt

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rungsted spelade oavgjort i bortamötet mot Klagenfurt senast, vilket samtidigt var en stark prestation. Spelmässigt var emellertid dagens hemmalag svagare och det var målvaktsspelet av Kolppanen som räddade Rungsted. Dessförinnan vann man borta mot ukrainska Donbass med 2-3 efter straffar. Ikväll ställs klubben dock mot gruppens starkaste lag och här så är känslan att de får det tufft ikväll.

Klagenfurt är regerande mästare i den österrikiska ligan, och trots att det inte är Europas bästa liga, så håller man som lag en bra nivå. Senast slog de Rungsted på hemmais där det dock krävdes förlängning för att avgöra matchen. Man var dock spelmässigt det bättre laget i matchen, men defensivt kan laget göra det bättre. Innan dess tog man en 2-1-seger mot Rouen efter förlängning.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,40 @ betsson.

  • Match: Rungsted – Klagenfurt
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,40 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 9/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar