Espanyol – Atlético

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Espanyol gästas av regerande mästarna Atletico Madrid under söndagen. Klubben har inte haft någon lyckosam start i säsongens ligaspel, och hittas på en förväntad bottenplacering. Undertecknad anser att Espanyol, saknar kvaliteten för att kunna utmana högre upp och tror att det blir en kamp om överlevnad den här säsongen. Espanyol har spelat två oavgjorda och förlorat en match under serieindelningen.

Atlético Madrid har en drömliknande säsong bakom sig där laget fick lyfta den ärofyllda pokalen. Diego Simeone har gjort ett imponerande jobb i klubben, där han befunnit sig i snart tio år. Guldstriden brukar vara mellan giganterna Real Madrid och Barcelona, men Atletico Madrid kan bli svårslagna när man ska försvara guldet. Spelartruppen ser fin ut och i dagarna gjorde man klart med Antonio Greizmann.

Jag spelar på Atlético Draw No Bet till 1,43 @ ComeOn.

  • Match: Espanyol – Atlético
  • Spel: Atlético DnB
  • Odds: 1,43 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 14:00, 12/9

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!