Malmö – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö lyckades återigen avancera till Champions League-gruppspelet. Detta är en enorm bedrift för skåningarna, som bara växer ute i Europa. De svenska mästarna har fått chansen att möta storklubbar som Juventus, Chelsea och Zenit. Givetvis är det oerhört spännande matcher som står på spelschemat, men samtidigt kommer en bragd krävas i denna gruppen för att gå vidare.

Juventus reser till Sverige med ett stjärnspäckat gäng inför tisdagens Champions League batalj. Många såg framemot att få se Ronaldo på svensk mark när lottning var färdigställd, men därefter skedde det en enorm övergång när världsstjärnan valde att flytta hem till Manchester United igen. Juventus besitter fortfarande ett väldigt bra lag och stjärnspelare som Dybala, Chiellini och Bonucci.

Jag spelar på raka tvåan till 1,48 @ betsson.

  • Match: Malmö – Juventus
  • Spel: Juventus (2)
  • Odds: 1,48 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 14/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar