Birmingham – Fulham

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Birmingham återfinns precis under toppskiktet med elva tagna poäng. Samtidigt är det fortfarande en väldigt jämn toppstrid och hemmalaget har bara tre poäng upp till serieledarna West Bromwich. Deras facit lyder tre vinster, två oavgjorda, och en förlust i Championship under nuvarande säsong. Klubben har varit svårslagna och samtidigt plockat viktiga segrar mot bland annat Derby och Luton Town.

Fulham åkte ur Premier League med dunder och brak förra säsongen. Tränaren Scott Parker fick lämna och en nystart i Championship väntade för laget. Fulham har dock visat prov på styrka när de började prestera direkt i nya ligan. Gästerna inledde säsongen med fyra segrar i de fem inledande omgångarna och de har sett ruskigt starka ut. Fulham har presterat i båda änderna av planen.

Jag spelar på Fulham Draw No Bet till 1,50 @ betsson.

  • Match: Birmingham – Fulham
  • Spel: Fulham DnB
  • Odds: 1,50 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 15/9

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!