Barnsley – Birmingham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barnsley återfinns på nästjumboplats i Championship. Två tredjedelar av säsongen har spelats klart och tabellen är fortfarande oerhört jämn på vissa ställen. Klubben spelade i League One förra säsongen, avancerade uppåt efter starkt ligaspel. Laget tog imponerande nog hela 91 poäng. Sedan dess avancemang till näst högsta ligan har däremot formen varit väldigt svajig för klubben.

Birmingham har befunnit sig i Championship sedan säsongen 11/12. Trots mycket erfarenhet från den här nivån har laget fått nöja sig med placeringar på den nedre halvan av tabellen. Den här säsongen är inget undantag såhär långt, laget hittas på 15:e plats efter 31 spelade omgångar. Pep Clotet valde att ändra om i taktiken och prioritera försvarsspelet ännu mer, ett drag som verkligen har givit resultat.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Barnsley – Birmingham
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar