QPR – Everton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Queens Park Rangers gästas av Everton under tisdagen. Hoops är formsvaga, med nu två raka torskar och dessutom möter klubben, West Bromwich i Championship under lördag. Här förväntas inte klubben ställa upp den starkaste startelvan. Även kommer det naturligtvis roteras i bortalaget, men där finns rimligtvis bättre bredd. Hemmalagets fokus bör ligga på ligaspelet och lördagens match.

Everton åkte på en tung förlust mot Aston Villa, som visade sig utnyttja flera misstag från Everton. Laget har i övrigt verkat starka på bortaplan den här säsongen. Nu väntar QPR på bortaplan i EFL Cup, en cup som man säkerligen inte hade prioriterat särskilt starkt om det inte vore för skador på nyckelspelare. Jag drar slutsatsen att Everton kommer vilja ställa upp ett starkt lag i den här matchen. 

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ bet365.

  • Match: QPR – Everton
  • Spel: Everton (2)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!